Over de coaches

Persoonlijke bio en samenwerking

Hallo, mijn naam is Jesse, leuk je te ontmoeten!

Een korte introductie van mij:

Sinds 2021 ben ik een volledig gecertificeerd Life Coach -én als ervaringsdeskundige- specialist op het gebied van HSP. 

IIn mijn werk de afgelopen 20+ jaar, heb ik het geluk gehad om als vakman mijn passie te mogen uitoefenen als juwelen- en horloge expert. Ik heb altijd geweten hoogsensitief te zijn, en wist in de praktijk daar best goed mee om te gaan. Werken in een mooie setting, mooie produkten en het leveren van topservice aan klanten gaf mij veel voldoening. Maar met name het persoonlijke contract met mijn klanten, hun persoonlijke verhalen dát was voor mij pas echt waarde. Op een of andere manier liepen mensen iedere keer helemaal bij me leeg. Dat heet vertrouwen. En daar was en ben ik elke dag dankbaar voor!

Mijn levenspad daarentegen; laten we zeggen, het leven heeft mij privé met de jaren, flinke uitdagingen gegeven (en dat druk ik héél zacht uit) waar ik uiteindelijk enorm veel van geleerd heb. Als persoon die álles aanvoelt, komen dingen nu eenmaal harder binnen. En dat vergde al mijn wilskracht, mentale vermogen en positieve focus om door die heftige perioden heen te komen.

Op het moment van schrijven is voor mij de beslissing gevallen; ik ga mijn hoog sensitiviteit, jarenlange persoonlijke contact met mensen én Life Events ervaringen samenbundelen. En met deze drie pijlers heb ik PEPPERSENSE opgericht, om een totaalpakket te kunnen bieden aan mensen…..zoals ik! Ik werk samen met collega coaches, die ieder zo zijn specialiteit heeft.  Want alleen al in contact zijn met mensen waarbij je niets hoeft te verklaren, is al een zalf voor de ziel. Waar of niet?

Dus ben jij net als ik, hoog sensitief, en weet jij niet goed daarmee om te gaan?

Boek dan vrijblijvend een online kennismakingsgesprek, geheel gratis. 

Of sluit je dan aan bij onze PEPPERSENSE Community! speciaal voor HSP-ers die het prettig vinden om met elkaar te praten over dit onderwerp. Voor persoonlijke coaching en/of advies, daarvoor staan wij klaar om je te begeleiden én je te ondersteunen. Gewoon vanuit huis. Simpel.

 

En wat is jouw verhaal?
Boek je 15 minuten gratis kennismakingsgesprek met mij

Book an appointment with Personnel Calendar using SetMore

Scroll naar boven
Scroll naar top